Att jobba på Botkyrkabyggen

Vill du ha en nära kontakt med våra hyresgäster, eller vill du jobba med utmanande renoveringsprojekt? Hos Botkyrkabyggen finns många olika typer av jobb, utbildnings- och karriärmöjligheter. Våra medarbetare är grunden till vår utveckling och framgång och arbetar med allt från förvaltning, renovering, nybyggnation, miljö, digital utveckling, HR, ekonomi, kommunikation och mycket annat.

Du blir så väl bemött hos Botkyrkabyggen. Jag gillar verkligen inkluderingen här, det är lite av en familjekänsla.
Aina
Botkyrkabyggen arbetar mycket med mångfald och jämlikhet vilket inspirerar mig i mitt arbete. Hos Botkyrkabyggen finns möjligheter att utvecklas. Mitt arbete är varierat och varje dag lär jag mig något nytt.
Arshad
Aina